Tuesday, January 4, 2011

result!!!!!!!!!!

Bismillah & assalamualaikum

result dah keluar

happy and alhamdulillah

tapi terus x berapa happy

sebab jumpa budak kos lain

setiap sem akan berhadapan dengan manusia begini

nak tau mereka kata apa?

owhh...kos korang senang nak score...

er.........hmm...ehe..=)...senyum je le...

kang aku jwp...jadi gado pulak....

tau ape perasaannya?

setelah kau usaha sme2...pastu orang cakap gitu?

rasa cam nak jerit kat muka die...'wateverrrr!'

eh hello...kau kos ape ke....belajar ape ke...ada?

ada aku kesah?

kenapa nak kena cakap gitu..kenapa nak memandang rendah dekat kos orang lain....

kau belajar dulu apa aku belajar...kau jwp dulu soalan exam aku...baru kau ada hak nak cakap gitu...

sbb/...korang x belajar ape kiteorg belajar....

kita exchange kos...baru adil...

bdw..kalau kos aku senang...nape kau x apply kos aku....?...kau x reti lukis...nape kau nak ambik kos melukis...x ke...kurang berfikir di situ...

kau tu nak jadi cg..

x faham ke kecerdasan pelbagai tu ape..

nape nak sama kan aku dengan kau..

jap2..kau bangga ke kos kau susah?

dah takde kelebihan lain pada diri tu untuk dibanggakan ke?

huh...emosi aku..........

mane x nye...dari first time dapat result sampai sekarang...

mentaliti budak2 yang kurang cerdas ni...

x berubah ubah....

......................................................................................................................................................................................

tapi...aku jadi happy balik

bila dapat tau...ade je budak kos die tu yang score....

hey.....ape kau ngan die belajar benda yang lain ke?

so.....fikir-fikir kan la ye...

sebelum merendah-rendahkan orang......

bdw......

insyaallah aku dapat degree...walapun kos 'senang'

kau pun dapat degree...walaupun kos kau 'susah'

tapi pointer kite lain

sorry to say...

kau cakap la sepuluh ribu kali yang kos kiteorg senang...

tapi pointer kau x kan berubah pun kan....

pointer kiteorg pun x berubah....

kawan se kos kau leh score....asal kau x leh.???

lu pk la sendiri.....

skang nih...kau belajar je la diam-diam k.

teruskan usaha...

sama-sama usaha...

and tolong malu bila cakap kat org 'kos kau senang..mmg laa..' sbb ade je budak kos kau terror2...faham???????

kau buat cam ni....ibarat orang kate keje cg senang...banyak cuti...bla3...tapi kau tau kan susah jd cg?...

usaha, doa, tawakal.

p/s: nih luahan hati aku.tp aku tau ramai rase gini gak..aku wakil ye...heee













Photobucket

7 comments:

scomel pbm2. teka sape ak? haha said...

mir, terbhaek. keke~
bio je ape org nk kta.
xjejas skit pon.
org2 jeles je bnyi cm2.
haha

c comel rbt said...

Buat Amirah....
Kesekian kalinye..aku nak ckp..aku rase aku pon penah ckp kat org mcm tu...Hahahahha...
Tapi....tu dulu ar...nak buat mcm mane...dari sek lagi org akan anggap bm n sejarah senang...tapi...setelah berkurun lame aku hidop dgn budak pbm dan tengok penat jereh korang menghapal bende bukan2 yang agak mustahel tok aku hapal..aku buat conclusion...sbnrnye...aku tak tahu nak ckp pe..hahhaha..pepon...aku yaken...org ckp kos ko senang sbb die nak sedapkan hati sendiri....tak leyh terime kenyataan die bodoh..tu je...hehehhe

PinkLuscious said...

ekekekkeeee....boooo dorang..

mirash said...

scomel pbm2: x de kot yg cml dlm kelas tu...hahaha...kidding..bell kan?i knoe...tu la..kalau jeles tu...bersaing scare sihat la kan..bukan menykitkan ati org.ehe..

c cml rbt: jd kau jht la dlu ea?haha...yela..aku bersyukor la kos senang..alhmdulillah...kau jujur weih!ehehe


pinkluscious: boooooo...hehehe

kacang Ngan Yin said...

wut elese can i say.
ka0 completely xplain dengan terang nye.kene suluh pakai torchlight yg gune batri AAA baru nampak.
zmn stadi week,same2 bukak mate tngah2 pagi bute m'apal n stadi ok.kdg2 je t'lelap.bahaha~same2 tersengguk2 m'adap buku o ketas o fail isl o wat so eva.same2 pakai ilmu yg da bace tym jwb exam.
s0,tade beza ea d ctu.smua tletak pd usaha yg dicurahkan ke atas exam paper.
ksimpulan nye,haruslahhhh m'jaga hati dan prasaan org yg sama2 bkeje keras membeliakkan mate lik dem.
respect usaha 0rg same itu perlu.
peace~;)
mir,kte fokus pd target!hahaha~chaiyok!

kakak mu yg cantik said...

time die cakap tu...asal ko tak cakap kat die...ade? ade aku kisah...pastu tanye nak ikut tak? ahahahah

mirash said...

kacang: i like ur nick name and i like ngan yin 2.hahhaa...btolllllllll aku sokong , dukung pendapat kau tu...kalau nk wat jht kat org tu...cube la pakai selipa org tu dulu kan.er...ape nih.haha..pape la...mayb si dia x perasan kot yang die menyakitkan hati org.so...kite same2 perasan kan die ok.huhu

kakak yang x cml: aku baik...sbb tu x buat..ahahhaa...tp cm best ek ckp gitu.haha