Friday, January 7, 2011

y?Y?...wai......

assalamualaikum!

are u searching for a blog contest?omg!anda disarankan memilih yang berkualiti and jangan yang orang tengok pon cam nak gelak guling-guling. yang takde blog mesti x phm.k2 meh aku story..

sekarang nih bagai cendawan tumbuh k blog contest nih. hadiah dirahsiakan.then kena jadi followers mereka. bukan takat mereka je..bf derang pon kena di follow. tu antara syarat penyertaan la.hahaha..kena buat hape2 tah la.yang cam ...ape motif kau kan.haha..antara nya:
1. shade contest aka cermin mata hitam
2. gaya makeup vouge
3. gojesh in orange contest

tolong k.motif dikehendaki sekarang!

4 get about contest kelakar tu...
kalau anda dah ikut tips jadi kaya macam amirah...iaitu join nuffnang

korang dah boleh join satu contest yang bermakna.dan menang rm1500 cash!!!!!!!!

wooo!

baru terujakan

yuk..cari extra income.hee..

haha..nak masuk la.

idea plisshh...

nama contest itu :

Lift Your Senses with F&N Magnolia Sherbet

haa..kan dah nyesal dah tu x join nuffnang. ;)



atau pun korang x nak RM1500 tapi nak blackberry???

boleh-boleh..lagi satu contest gempak ialah:

from digi..yang ini...anda bkn blogger ke...anda bukan ahli nuffnang ke...boleh aje join!

rezeki dimana-mana...tanpa dijangka..yakin lah pada Dia..terpulang pada yang maha pemurah dan pemberi rezeki. kita perlu mencoba..selamattt berjaya kawan-kawan!


Photobucket

2 comments: