Wednesday, January 12, 2011

dengar sini....aku ada masalah

bismillah ....assalamualaikum...
apa?mana boleh dengar kan..boleh la..baca post nih kuat-kuat and dengar suara anda...huhu..
k..dengar sini...sem nih aku belajar subjek olahraga...
hari ni baru start belajar.menarik sangat-sangat bila kita yang tak tahu lompat dikerah melompat.haha..kene melompat begini......yippieeeeeeee....
bukan-bukan...jangan buat begini ye kawan-kawan...

cam ni..senang je.....im flying not jumping.......jummm..best2...

macam-macam cara boleh lompat......weeeeee....

i like this way...cun...


tapi kita x selalu diatas....
ouch..kadang2..sakit bila graviti masuk campur...

hey...aku berangan je ok.hurm.adoi...x penah umur belajar lompat jauh ni...dekat sekolah pon takde acara nih...

so hari nih..bertuah kerana officially dapat belajar dari yang pakar.

risau pon ade...saya x reti lompat k....saya bukan puteri katak...

saya juga bukan semut.sebab lecturer kate saya hati semut.semangat takdak.hahaha

ok la..so aku nak share cara-cara melompat jauh ni...

1. kira langkah....

2. tanamkan semangat harimau bintang dalam diri.baca doa perjalanan atau pelompatan kalau ada.


3. muka garang.jangan ketawa2 ye....(tadi kena dah sound.haha..mane x aku ketawa.aku tau aku x reti..and mesti lawak.and btol!sangat lawak ok)

4. bila wisel ditiup...sprintttttttttttttttttt...jangan brek...

5.take off dengan sebelah kaki yang anda rasa kuat...

6..owhh lakukan apa saja gaya atau muka yang anda suka di awangan (kalau sempat)


7. dushh...landing dengan dua kaki...


8.jerit yeaaaa!alhmdulillah...=)

ayoyo....aku kena banyak praktis...nak exam cam ne nanti mira ui..... doakan gue..k la .gtg...c ya!

Photobucket

3 comments:

Lily said...

mir, ko lompat comel.
takde perkataan yang boleh menggambarkan kecomelan ko lompat mir.haha~
pasni leh usha2 kasut yg ade spring bagi tinggi skit lompat. he~

Cekgu Baek said...

Tapikan..aku suke lagi bile mira lari...hahahahhaha

mirash said...

lily: haha..tu la.aku risau kalau aku comel sangat nih...hahha...tgk..sampai kau pon terbayang2 kan.hahaha...jhttttt

cekgu baik: hahaha...kau tgk la nnt....aku ade semangat rimau dh nih..haha